Велика приятелька маленьких читачів

 Популярна українська письменниця, яка дебютувала у великій літературі в 2008 році романом «Пів-яблука». Всі книги Галини Вдовиченко - яскравий приклад якісної літератури в мелодраматичному жанрі. Сюжети її творів розгортаються в українських містах і навколо знайомих багатьом читачам персонажів. Адже найчастіше головні герої книг цієї письменниці - звичайні люди, яких ми безліч разів зустрічали на вулиці, але при цьому трапляються з ними зовсім не звичайні події.
Галина Вдовиченко - одна з найуспішніших українських сучасних письменниць, автор відомих українських романів і дитячих книг, яка займається письменством протягом 10 років. Вона - впевнена в собі, сильна жінка, але при цьому світла і м'яка, як і її історії. 
 Романи Галини Вдовиченко - це путівник для багатьох сучасних дівчат, які хочуть зрозуміти суть відносин, а дитячі книги - джерело натхнення, гумору і духу авантюр. 
21 червня в бібліотеці-філії №21 бібліотекар провела літературний портрет"Велика приятелька маленьких читачів", присвячена до 65-річчя від дня народження Галини Констянтинівни Вдовиченко, української письменниці, в рамках проекту "Мистецьке літо-2024".







 

Коментарі