Недоспівана пісня Володимира Івасюка

   

4 березня — день народження Володимира Івасюка, геніального композитора та співака, який зробив українську естраду відомою на весь світ. За фахом медик, а за покликанням — скрипаль, піаніст, віолончеліст, гітарист і автор пісень, які він відмовлявся писати російською мовою. Історія його смерті у Брюховицькому лісі під Львовом досі є таємницею, і винні в імовірному вбивстві не названі й не покарані.

Пісні Івасюка переживають нову хвилю популярності. Упродовж останніх років українці перевідкривають його постать для себе, твори композитора вчергове набувають актуальності й стають трендами в соціальних мережах, звучать по-новому в особистих плейлистах і діджей-сетах, якими Україну представляють закордоном.

До 75-ї  річниці від  дня народження  композитора бібліотекар  провела патріотичну годину «Недоспівана пісня Володимира Івасюка».  Присутні дізналися багато цікавого про життя та творчість українського  поета-пісняра та композитора Володимира Івасюка, послухали його пісні у виконанні дуету братів  Мельничуків  (ЗК ВЦКС Великі Крушлинці).







Коментарі