Веселі книжкові старти


 Літні канікули – мрія кожного учня. Це прекрасна пора для змістовного відпочинку,веселих розваг та читання улюблених книжок. А у книг, як відомо, канікул немає,тому маленькі та дорослі читачі завжди з нетерпінням чекають зустрічі з літературними героями. 

У цьому переконалися наші молодші читачі, коли  прийшли до  бібліотеки  , щоб взяти участь у літературно-розважальній галявині «Веселі книжкові старти», яку організувала бібліотекар.

Головна мета заходу  – різноманітність літнього відпочинку молодших школярів та ознайомлення їх з кращими творами дитячої літератури, а також залучення до бібліотеки нових користувачів.

На початку зустрічі діти із зацікавленністю ознайомилися з яскравою книжковою викладкою «Веселкова країна дитинства» , на якій були представлені твори відомих  дитячих письменників світу та найулюбленіші казки. Потім юні читайлики, навіть самі найвибагливіші, знайшли для себе свою книжкову родзинку і почалося голосне читання. Бажаючі читали вголос уривки з улюбених оповідань, віршів, казок,а  дехто з присутніх просто переглядав  книжкові новинки.

. Відпочинок з книгою – це завжди пізнавально, весело і цікаво.









Коментарі