ВЕСНЯНІ ПЕРВОЦВІТИ. ПІДСНІЖНИК.

 


Підсніжник –первоцвіт, що зацвітає найпершим у наших весняних садах. Просимо переглянути мацйстер-клас  для дітей від Оксани Репетій  по виготовленню аплікації  "Підсніжник".

Матеріал для виконання майстер - класу: набір кольорового паперупростий олівець, ножиці, клей, лінійка.


На підготовчому етапі виконання майстер - класу  підготувати  всі необхідні деталі - заготовки.

Спочатку  на аркуші зеленого кольору за допомогою лінійки накреслити не широкі прямі лінії для стеблинок підсніжників, намалювати  контур листочків і потім все акуратно вирізати.


Потім  намалювати на папері білого кольору, складену навпіл половину контуру квітки  підсніжника.Вирізати дев'ять заготовок у формі дзвоника для квітів підсніжника.


 З дев'яти деталей - заготовок вийшло три квітки  підсніжника. Потім старанно і дуже акуратноточно поєднуючи різні бокисклеюємо  між собою по три деталі, змащуючи клеєм тільки одну половину квітки.


При виконанні основного етапу майстер - класу спочатку акуратно наклеїти на основний фон блакитного кольору три тоненьких стеблинки.Після цього приклеїти на кожну стеблинку  квітку  підсніжника.На заключному етапі виконання майстер - класу  приклеїти до стеблинок довгі зелені листочки і проталинку, вирізану з паперу коричневого кольору.


Ось такі прекрасні перші весняні квіти  у нас вийшли !


Коментарі