Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріте

 
Канікули! Літо… Ти відпочиваєш, подорожуєш, цікаво та весело проводиш час. А які книжки ти прочитав? Жодної? Оце так! Можливо ти не знаєш, що в бібліотеці влітку надзвичайно цікаво?
З метою популяризації книги та бібліотеки для дітей ми провели літературно-розважальну гру "Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріте". Для участі в конкурсах, вікторинах, діти розділились на дві команди. Кожна з команд складала "Поетичний пазл: вірш з розрізаних строф". Обидві команди показали знання, ерудицію й успішно справились з завданнями. Склали й прочитали строфи з поезій українських поетів, які вивчались на уроках літературного та позакласного читання.
Дуже цікавим був конкурс «Загубилася інформація - комп’ютер допоможе». По два представники від кожної команди шукали відповіді на питання конкурсу за певний час. Наступний конкурс – прослуховування уривка з книг та знайти певну книгу й автора на виставці. Учасники команд вгадали книги улюблених авторів Всеволода Нестайка, Астрід Ліндгрен, Братів Грімм, Григора Тютюнника, Івана Франка, Лесі Українки. Діти продемонстрували винахідливість, творчість і швидкість мислення. Між інтелектуальними конкурсами проводилися веселі фізкультхвилинки.




 


 

Коментарі