Україна - моя Батьківщина

 

У статті 20 Конституції України записано: "Державними символами України є Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України". Сьогодні 23 серпня - День Державного Прапора України. Державний Прапор України - це стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів. Для України прапор - це обличчя країни. Під цим прапором зустрічають іноземних гостей, приймають присягу військовослужбовці, працюють посольства України, його урочисто підіймають у дні слави та перемог наших олімпійців.

Наш прапор - це найдорожчий символ, за який сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом у зоні АТО за свободу і незалежність нашої країни! Це Символ свободи і волі, віри та сили українського народу. У нашій бібліотеці для дітей ми провели усний журнал "Україна - моя Батьківщина", присвячений дню Національного Прапора України та 25-й річниці Незалежності України. 

 


Було створено, також, книжково-ілюстративну виставку "Живи і міцній Українська державо", до 25-ї річниці Незалежності України, проведено історичний вернісаж "Державність вимріяна поколіннями", та продемонстровано відеофільм "Боротьба українського народу за незалежність". 

Коментарі